DergiPark logo
DergiPark logo
  • English
    Turkish English
  • Admin Panel User Panel Coordinator of Scientific Publishing Panel My Journals My Research My Followers Profile
    Logout
  • Login
DergiPark logo

The Journal of Food

Volume: 10 Issue: 3, 6/1/85

Year: 1985

Articles

 

1. Karnabaharın Farklı Koşullarda Haşlanması ve Dondurulmasının Fiziksel ve Kimyasal Yapısı Üzerindeki Etkisi

Nezih Müftügil

Page : -
Add To My Library
Create Research
PDF

 

2. Domates Pulpu ve Salçasında Viskozite (Konsistens) ve Renk Üzerine Proses Koşullarının Etkisi

Aziz Ekşi , Nevzat Artık

Page : -
Add To My Library
Create Research
PDF

 

3. Tahin Helvasının Yapılışı ve Beslememizdeki Yeri

Page : -
Add To My Library
Create Research
PDF

 

4. Extrusion Cooking Systems and Textured Vegetable Proteins

Page : -
Add To My Library
Create Research
PDF

 

5. Ekmeğin Kalitesine Fermantasyon Süresi ve Havalandırma Sayısının Etkisi

Ayhan Atlı , Refet Seçkin , Naile Koçak

Page : -
Add To My Library
Create Research
PDF

 

6. Et ürünlerine Katılan Nitrat, Nitrit Miktarının Azaltılması, N-Nitrosamin Oluşum Reaksiyonlarının Engellenmesi ve Gıdalarda N-Nitrosaminlerin Saptanması

Hüsnü Yusuf Gökalp

Page : -
Add To My Library
Create Research
PDF

 

7. Ekmeğin Reolojik Özellikleri

S. Sezgin Ünal , M. Hikmet Boyacıoğlu

Page : -
Add To My Library
Create Research
PDF

 

8. Süt ve Ürünlerinde Lipoliz

Metin Atamer , Adnan Çavuş , Hürriyet Şen

Page : -
Add To My Library
Create Research
PDF

 

9. Kükürt Dioksitin (SO2) Şaraptaki Rolü ve Önemi

Arif Akman

Page : -
Add To My Library
Create Research
PDF
  • Archive
    • Volume: 10 Issue: 1 , 2/1/85
    • Volume: 10 Issue: 2 , 4/1/85
    • Volume: 10 Issue: 3 , 6/1/85
    • Volume: 10 Issue: 4 , 8/1/85
    • Volume: 10 Issue: 5 , 10/1/85